Saturday, January 25, 2014

Ninja Polish - Shillelagh + 1-årsdag!


Hej gullefjun! Vet ni vad? Idag så fyller bloggen 1 år! Jag bestämmer att den firas 24-25 januari, för bloggen föddes 24e, men första nagellacksfotot kom 25e.

Bloggandet har nu under det första året varit lite för sporadiskt. Jag hoppas kunna bättra mig det här året, och att ni fortfarande vill hänga här med mig! Jag håller just nu på att försöka fixa en plats med bättre fotoljus, för det är mycket ljuset som krånglar när man bara har en mobilkamera att jobba med... Plus att mina naglar har varit riktigt trista att fotografera nu i höst/vinter, de går av hela tiden så de är kortare än jag vill ha dem.

MEN! Jag hittade lite arkivfoton på ett av mina favoritgröna lack: Tokvackra Shillelagh från Ninja Polish!
Ah, det är ett så läckert skimmer i det här lacket! Det tillhör Ninjas Enigma-kollektion, där alla lacken har det här vackra duokroma skimret. Det är svårt att fånga färgerna ordentligt, men rakt framifrån glänser det lite guld/orangebaserat skimmer (som ni kanske kan se skymten av på fotona) och i andra vinklar blir det en intensiv klargrön!

Jag gillar ju överlag grönt, juvelmättade skimmer och duokromer, så detta är mitt i prick. Och så namnet sedan, namnet! Åh, som ni kanske minns så är jag svag för allt irländskt, så det här lacket var liksom ett måste för mig på alla vis (betydelse av Shillelagh). Färgen och namnet skriker Irland och St. Patrick's Day för mig och jag blir lite extra glad av den associationen. Ja kolla bara vilken sexig liten läckerbit, jag älskar det här lacket! Gör du?

Eftersom detta är arkivbilder från i somras eller något, så minns jag inte så mycket om lackandet. Jag minns i alla fall inte att lacket skulle varit särskilt jobbigt, och detta var 3 lager + överlack.Sedan så bjuder jag på lite kattbilder också, ett snabbt kollage med bilder som jag lade ut på Katthemmets Facebook-sida en kort tid efter adoptionen, och tackade för våra pälsklingar!

Tjipp,
Andrea


15 comments:

 1. Lacket är verkligen underbart och katterna är så söta så man nästan dör! Grattis på ettårsdagen!

  ReplyDelete
 2. Jag MÅSTE äga detta. Färgen är verkligen helt fantastisk!

  ReplyDelete
 3. Så underbart vackert o vilka sötnosar :)

  ReplyDelete
 4. Ett helt underbart lack. Finfina bilder. Men katterna...det är dom som stjäl mitt hjärta mest. <3

  ReplyDelete
 5. Vilket härligt lack! Passar verkligen på din ettårsdag. Grattis!

  ReplyDelete
 6. Fantastiskt vackert lack! Jag gillar grönt, så det stal mitt hjärta lite mer än katterna, även om det var supersöta! Kul att du uppmärksammar din ettårsdag på bloggen, det missade jag... Grattis!

  ReplyDelete
 7. Stort grattis till dig och din fina blogg :) <3

  ReplyDelete
 8. Visst är lacket snyggt, men missarna smälter hjärtat ordentligt! Grattis till er allihop! :-)

  ReplyDelete
 9. Sååååå otroligt snyggt lack!! Grattis på 1 -årsdagen!!

  ReplyDelete
 10. Det är en fantastisk grön färg, och vilka sötnosar:)

  ReplyDelete
 11. Grattis! Snyggt lack och snygg sidan blev efter makeovern :)

  ReplyDelete
 12. Fint grönt lack & grattis på 1-årsdagen!

  ReplyDelete
 13. Holy moly vad snyggt, sjukt läckert! Och grattis i efterskott till jubileet:)

  ReplyDelete