Thursday, December 19, 2013

Trixter + påminnelse!Har ni inte deltagit i min Giveaway (eller snarare: ansökt om adoptionen av småtting-trion, som det står om HÄR) så skynda dig att göra det! Det är som sagt en snabbis vi snackar om här... Innan kl. 15 idag torsdag måste jag ha fått in ditt mejl!


Jag måste ju också få visa lite foton på Trixter! Ja, alltså våra två underbara pälsklingar Trixie & Dexter. Som ni kanske minns så adopterade vi dem från det lokala Katthemmet, i början av oktober. De var då ca. 14 veckor och de växer så det knakar, speciellt Dexter. Jag ser verkligen skillnaden när jag tittar på bilder!

Det här är från de första dagarna i deras nya hem, och jag tycker de är pyttesmå. Ungefär 1 kilo i vikt, jämför det med nu när Trixie väger ca 2½ kg och Dexter nästan 3! :)

Trixie spanar ut, och Dexter hittade sin första favoritplats, lite bakom pelaren för han var den fega av dem
(men nu är det snarare tvärtom, hihi)

Span span! Här har de hittat sin fönsterplats i köket.

De hängde verkligen ihop hela tiden, därför behövde de ett gemensamt namn ;)
De är så tajta, så gulliga ihop! Älskade små pälsbollar!Tjipp,
Andrea


7 comments:

 1. Åhhh sååå söta!! Helt underbara.
  Känner minsann igen Varberga....jag bodde i Oxhagen ett tag innan jag flyttade till Dalarna. Sen har jag också bott i Markbacken i tre omgångar....;-)

  ReplyDelete
 2. Ååååh vilka små sötnosar!!! Jag har också en padda och en röd, men mina är mor och son, antar att dina är syskon? Jättesöta är de iaf!! Och toppen att de är från ett katthem!!!

  ReplyDelete
 3. Nej, men vilka söta! Älskar katter!

  ReplyDelete
 4. Älskar sköldpaddsfärgade katter. Påminner om vår alldeles underbara Sally som vi hade innan grabben visade sig vara allergisk.

  ReplyDelete
 5. Vilka fina kisemisar ni har, supersöta :)
  /Rebecka

  ReplyDelete
 6. Trixter är så söta att jag nästan dör! Jag vill ha dem båda två! Skicka bums! Och Siv väger inte mer än 2,5 kg nu så Dexter börjar verkligen bli stor!

  ReplyDelete