Tuesday, December 17, 2013

"Frosty's quickie"-Giveaway!Ho-ho-ho! Det är ju bara en vecka kvar till julafton! Var tog tiden vägen? Jag får åter igen be om ursäkt för mitt icke-existerande bloggande, det har dels varit dåligt vinterljus, dels har jag inte tagit mig tid.

MEN! Nu är jag tillbaka, och måste meddela något chockerande: Medan jag var borta så har tydligen Fader Frost gjort skäl för sitt namn, och har i skepnad av Frosty nu blivit Fader till en trio nya småttingar!Frosty klämde nu i efterhand ur sig att han inte har tid att ta väl hand om de små! Tydligen är han "too cool for drool"...
Så, vi hoppas nu att någon av Er där ute vill adoptera trion? Det är klart ni vill, Vem kan motstå dessa små tindrande godingar? Men det är ont om tid, småttingarna behöver kärlek fort, helst innan jul!

En person får adoptera:
  • OPI - Mariah Carey Liquid Sand Mini Trio,
    innehållande minilacken Emotions, It's Frosty Outside och Kiss Me At Midnight!

För att ansöka
:

Du måste mejla innan torsdag 19 december kl. 15.00!

Mejla till tastytipsblog@gmail.com (ämne: Giveaway) där du svarar på:
"Vad tycker du är det bästa med julen?"

OBS! Skriv med din adress i mejlet! Jag skickar iväg dem direkt på torsdag!Alla som har en adress inom Europa kan vinna. Du får jättegärna tipsa andra om min blogg & giveaway, men det är inget måste för att delta. Låna gärna fotot härifrån inlägget! Jag kommer att dra en slumpmässig vinnare, bland alla som svarar på frågan OCH skriver med sin adress! Jag kommer utnyttja min randiga hatt och dra en lapp ur den, retro style! ;)


Skynda er nu, småttingarna behöver kärlek snarast! God Jul!


Tjipp,
Andrea2 comments:

  1. Jag är så klart med och tävlar, man kan inte låta tre små sötnosar vara helt övergivna och ensamma när vare sig fader frost eller Mariah har tid med dem.. Här hemma finns det både hjärterum och stjärterum åt dem och jag är ju hemma alla dagar och kan ta hand om dem.. =D

    ReplyDelete
  2. Klart man är med och tävlar. Har nyss skickat mail. :-)

    ReplyDelete