Saturday, May 31, 2014

China Glaze - OMG (United in Grey)

Heyheyhey, long tajm no sii! Ledsen för det, jag ska komma igång igen nu tänkte jag. Mina naglar håller på att växa ut, de har blivit starkare av en finfin produkt jag använder nu! Får berätta om den...

Inte nu dock, för jag tänkte passa på och delta i sista dagen av United in Grey, som anordnats av Helena från Lacky Corner! Ett tema för att uppmärksamma Grå Bandet. Mindre känt än t ex. Rosa Bandet, men belyser självklart också ett viktigt tema: Hjärncancer, hjärntumörer. (vill du, kan du ge ett bidrag till Svenska Hjärntumörföreningen HÄR, eller till Cancerfonden HÄR)

Som mitt (silver)grå "återkomstlack" valde jag en riktig pärla i min samling: Underbara OMG från China Glazes klassiska holokollektion med samma namn!

Ända sedan jag blev ptja... lacknörd, så har jag velat ha den kompletta OMG!-kollektionen, som var de första holografiska lacken jag såg på någon blogg. Jag hann dock bara köpa ett enda av lacken, innan de slutade produceras (jag tänkte att jag kanske bara behövde något enstaka holo... BAHAHA) Så med tiden så blev de svårare och dyrare att få tag i. Jag kunde såklart ha köpt på mig dem snabbare, men det fanns ju så mycket annat att köpa också!

I vintras hade jag i alla fall 9 av de 12 lacken. Sedan kom julen... och min sambo gav mig ett paket med två av dom jag saknade (plus några dubletter, han hade köpt ett set!) Wohoo! Jag hade då alla utom ett enda: Silverholot som bär kollektionens namn. MEN sen fick jag veta att sambon smusslat och även hjälpt sin/vår vän Alex att fixa OMG till mig! Jag blev chockad. TACK ALEX, aj löv it! Så, jag har nu komplett OMG-kollektion, WOHOOO! Nu har vi ju äntligen bra hololjus också (kallas Sol tror jag?) Titta bara:
*snyft* Det är så vackert!

På något vis lyckas det här silverholot än idag vara helt unikt såvitt jag vet (precis som resten av kollektionen). Det har finare, liksom mjukare, linjära regnbågar än andra holos. Jag totalälskar det!
Jag har faktiskt dom här på ett ställ ovanpå alla andra lack. Jag kanske ska ta foto på allt någon gång...

I alla fall, det här är som ett vanligt linjärt holo, blir bäst och enklast att jobba med ovanpå Aqua base eller liknande speciellt baslack. Tre tunna lager och så tog jag överlack också, för glans och för att skydda mitt värdefulla lack ;)


Tjipp,
Andrea9 comments:

 1. Superfint! Vissa lack blir mindre häftiga med tiden men denna kollektion håller verkligen (iaf den roliga delen)! Gillar de mjuka regnbågarna jättemycket.

  ReplyDelete
 2. Jättefina bilder på ett jättevackert lack! Så himla kul att du skakar liv i bloggen lagom till mitt lilla tema. Tack fina du :)

  ReplyDelete
 3. Superfina bilder på ett underbart lack!

  ReplyDelete
 4. Vad roligt att du är igång och bloggar igen. Fina bilder du tagit. :-)

  ReplyDelete
 5. Galet snyggt!! Wow så avis jag blir på dig, vilken skatt att äga hela OMG. Lyckliga du!! Hoppas du får inspiration snart för fler inlägg...

  ReplyDelete
 6. Verkligen min färg, så snygg!

  ReplyDelete