Thursday, September 19, 2013

China Glaze - Surfin' For Boys


Höstlack? Nu? Inte här inte, sommarneon blir det idag! Jag hittade några bilder från i juli, så jag visar dem nu. Det här är en av de finaste neoner jag vet: Surfin' For Boys från China Glaze. Den kom i den härligt stora kollektionen "Summer Neons" 2012, och innehåller (som flera andra i kollektionen) ett fint skimmer som gör att det sticker ut lite extra!

Surfin' For Boys är nog ett av de mest lysande lacken i kollektionen, och jag skulle nog säga att färgen är korallröd. Den är dock lite mer orange än vad jag fick fram, tror jag... Skimret är ljust  och kalltonat, skulle nog säga lilarosa... Snygg är den hur som helst!
Det enda negativa jag kan komma på med det här lacket, är att det mesta av skimret sjunker till botten av flaskan när den förvarats ett tag. Jag hade flaskan framme ett tag innan och skakade, rullade och lät den stå upp och ner. Värt det, för resultatet är vrålsnyggt! Skimret ger lite djup till lacket och det är nästan en diskret pärl-finish. Om jag minns rätt så använde jag 3 lager, formulan var fin. Jag har också Seche Vite överlack, som vanligt. Vad tycks..? Är neoner något du gillar även på hösten/året om, eller är du mer sugen på höstigt murriga färger nu?

China Glaze kan man köpa på många ställen, t ex. nailsupplies.us, men jag tror jag handlade på Ebay i detta fall.Jag kunde bara inte välja en av de här! Spana in den sexiga Beach Boys-videon!


Tjipp,
Andrea

10 comments:

 1. Replies
  1. Tack! Det är ganska lätt när lacket är så snyggt ;)

   Delete
 2. Detta är ett underbart lack som jag är glad att ha. Jag är lite både och med neon, på sommaren är jag extra sugen när händerna är solbrända men det är inget som stoppar att jag har det någon annan tidpunkt på året.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Visst är det! Jag instämmer helt, men jag "fattade inte grejen" riktigt med neon innan, det är nog först förra hösten och nu i år som jag börjat köpa dem!

   Delete
 3. Jättefina bilder och det här är ett av mina absoluta favoriter bland neoner.

  ReplyDelete
 4. Riktigt snyggt, älskar färgen. Våga vägra höstfärgerna, sommaren får leva vidare på våra naglar.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kan bara instämma! Haha ja, man får försöka lysa upp lite när det går mot mörkare tider ;)

   Delete
 5. Himla snyggt! Nu blev jag sugen på neon igen ju!

  ReplyDelete