Friday, September 27, 2013

New Arrivals: Älvstoft, sagoslott, drottningar & femme fatales!


Den här Holofredagen måste jag tyvärr missa att visa holografiska naglar. Det är så molnigt och trist här nu. Däremot så ska jag visa en massa flaskor som jag fått hem, och det är en hel del glitter och regnbågar!


Först så visar jag mina tre vackra Zoya-lack jag fick hem från Nailmail, tack som alltid Karin! Jag valde bara "sandlack" den här gången, för Zoya har väldigt fina sådana! Deras texturlack kallar de Pixie Dust. Alltså älvstoft, vackert! När jag hör det så tänker jag på Disney's Peter Pan, där han pudrar Tingelings "älvguldstoft", bara det att när jag var liten så trodde jag han sade "älgguldsdoft".... Jag hoppas ni nu tänker er små älg-älvor!
Zoya - Chita, Carter, Liberty


I nästa paket låg ett helfint byte jag gjorde i en Facebook-grupp! Vi bytte faktiskt "bara" Enchanted-lack, men hon skickade det här super-paketet med godis och hela 3 superfina bonuslack! Wow, TACK snälla Malin!

De två första är från Michael Jackson-kollektionen, som åkte direkt in på min önskelista så jag är jätteglad över att få mina första två! Dessutom guldlacket, och även om guld inte är min favoritfärg direkt så är det ett ursnyggt lack med holo i, ett kul namn och dessutom mitt första från märket! Sedan är jag så klart överlycklig över det ursprungliga bytet, mitt andra Beatles-lack: I Am the Walrus <3
Color by Llarowe - Bad, Man in the Mirror, Indigo Bananas - Executive Transvestite, Enchanted Polish - I Am the WalrusSedan kom också ett paket från Harlow & Co. med hela 3 Enchanted-lack! (ni som försökt få tag på det här märket vet vilken hysteri det är vid släppen, och vilken tur jag hade som lyckades snappa upp 3!) Med i paketet låg också 4 st. gudomliga glitterbomber från Femme Fatale, det högra är helt nysläppt för hösten.
Enchanted Polish - Kids, Ice Castle, The Youth
Femme Fatale - Wolfsbane, Fatal Attraction, Nightsong Grotto, Stonemother's KissOch sist men inte minst: Hela Darling Divas Queen Collection! Tre av dem är väldigt limiterade, så jag passade på direkt! Wohooo, holografiska duokromer med namn av Queen-låtar <3

Darling Diva Polish - Bohemian Phapsody, We Are the Champions, Flash, Killer Queen, Crazy Little Thing Called Love, We Will Rock You


Massa nya godingar! Nu ska jag ta det lugnt ett tag med lackköp, har bara ett paket kvar som jag väntar på nu. Det blir roligt att testa de här, och jämföra Enchanted och Darling Diva! Tänkte ägna kommande vecka åt Queen-kollektionen, men säg till om ni vill se något speciellt av de andra!


Tjipp,
Andrea


9 comments:

 1. Åh hjälp så mycket fint. Trillar nästan av stolen av habegär här. Men...måste hålla i kosingen.

  ReplyDelete
 2. WOOOOW! Jag döör så mycket snyyyyyggt! Blir galen, det är så mycket vackert. Nu har du sååå mycket fina att visa i bloggen. :-)

  ReplyDelete
 3. Massor av fina lack! Själv är jag sugen på att testa CbL! Ser väldigt fina ut :)

  ReplyDelete
 4. Men hjälp så mycket snyggt, mest avis är jag på darling diva-lacken! :O

  ReplyDelete
 5. Men på riktigt, jag fick avundsjukerysningar av det här inlägget! Så många snyggingar att det nästan blir för mycket. Har lite andnöd nu, måste gå någonstans och lugna ned mig. :-)

  ReplyDelete