Monday, April 8, 2013

Blå måndag: Orly - Angel Eyes


Tjena gullefjun! Hej, både gamla och nya följare!  *vinkar*
Måndag igen, och den är som oftast blå. Kika in hos Lindas Nailorama för massor av blå skönhet! Dessutom kan ni kika in direkt hos fina Sleepy Elin, för hon visar också Angel Eyes idag. Vi snackade ihop oss och visar det samtidigt, men med olika lack som "underkläder". Som Elin berättade, så är Orlys Angel Eyes lite väl skirt för att användas ensamt. Det GÅR, men man måste kladda med måånga lager om man inte är okej med att nageln syns igenom. Därför visar hon det med ett neutralt lack under, och jag valde ett mörkblått skimmer (Wet n Wild - Blue Moon) som bas.


Gissa vad? Ja ni ser, änglaögon är så gnistrande att kameran ballade ur lite! Men jag tycker det blev vackert, spana på ljusreflexerna, hur det speglas blått mot mitt ringfinger. Så galet glittrande, tyvärr blir det inte riktigt samma sak i stillbild. Färgen är dessutom liksom ännu mer intensiv, det vill nästan se lite platt ut här. Men tro mig, det är vackert och megagnistrande!


Ja i skugga kunde jag i alla fall visa hur det faktiskt ser ut, haha! Det är alltså mikroglitter i mättat turkosblått, och så lite större runda iridiserande glitter. Jag har här två lager Angel Eyes ovanpå det mörkblå. Det såg rätt bra ut även med ett lager måste jag säga. Jag är nöjd med kombon, det blev lagom mättat utan att underlacket ändrar Angel Eyes för mycket.

Till skillnad från Elins erfarenhet, så hade jag inga problem med lacket. Det var snällt att måla med, torkade utan problem med Seche Vite. Jag ser inget krympning/ihopdragning när jag använt det så här, och det torkade slätt. Jag lade senare till ett extra lager överlack, så att det blev maximalt glansigt och slätt. Så kort sagt, jag gillar faktiskt Angel Eyes riktigt mycket! Det verkar dock alltså vara bäst med något annat under, för det kan krångla om man tar för många lager av bara detta, vilket ju är synd.ENGLISH: Coming Soon.


Tjipp,
Andrea


22 comments:

 1. Lika snyggt här som hos Elin:)

  ReplyDelete
 2. Ja lika snyggt här som Elin, så glad att jag också har det. Det är ju skitsnyggt helt enkelt..;.-)

  ReplyDelete
 3. Vilka fina bilder! Gillar det här även om jag inte är så sugen på att skaffa det.

  ReplyDelete
 4. Vilka bilder! Så vackra! Angel Eyes är en riktig goding!

  ReplyDelete
 5. Jättefina bilder! Precis som jag minns lacket!

  ReplyDelete
 6. Angels Eyes är så jäkla vackert. Nu blir jag riktigt sugen på att plocka min flaska och lacka med det igen.

  ReplyDelete
 7. WOOOOOOOW vilka underbara bilder du lyckats ta på ett lika underbart lack :-)

  ReplyDelete
 8. Superfint verkligen! Väldigt fin finish på det :)

  ReplyDelete
 9. Mäh så snyggt det är på dig :) gillar verkligen det elektriskt blåa.

  ReplyDelete
 10. Men jösses amalia vilka UNDERBARA bilder!!! Jag måste nog testa mitt Angel Eyes med rätt underkläder och i sol känner jag direkt för det här vill jag inte gå miste om!
  *sitter och stirrar på din bilder*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh tack snälla! Ja gör det, du kanske tycker bättre om det då! :)

   Delete