Saturday, April 13, 2013

Min Giveaway: Vinnaren!Så var det dags: Vem vann i min 50 Followers Giveaway? Det vet jag, hihi! Men var snäll och läs detta först:

Jag måste bara tacka alla er 47 deltagare för era underbara bidrag! Det har varit jätteroligt att läsa era idéer om tema till en egen lackkollektion! Det vanligaste var filmer eller TV-serier (Harry Potter, Star Wars, Star Trek, Dr. Who, Game of Thrones, Vänner, osv.!) men också helt andra saker så som musik, en plats, en viss färgskala eller annan hobby utöver denna! Underbart att läsa, och dessutom blev det en ego-boost att läsa era snälla komplimanger om bloggen! TACK, att ni vill vara här betyder allt!

Spännande också att veta alla sätt ni följer mig på! Det är ändå ganska många av er som följer mig "hemligt", alltså inte så jag kan räkna er i form av Bloglovin-följare eller så. Det är lika roligt det, jag älskar er allihop! Jag tyckte det var superkul att kunna tävla ut lite lack, det ska jag absolut göra snart igen! Vi satsar på 100 jämt nu då va? ;)

Men, vem vann nu då..?

 Som utlovat så använde jag min randiga hatt till utlottningen! Det tog en stund att skriva upp deltagarna, nästa gång ska jag nog lägga i namnlappen så fort varje bidrag kommer in... Det ser dock färre ut väl i hatten, haha!

 Här var vi lappen! Och vinnaren är:
Stort GRATTIS Annica/Fröken Nilsson! Jag skickar mejl till dig om en liten stund! Du har 48 timmar på dig att svara, moahahaa... Kram på dig!


Åter igen, tack alla som var med, jag önskar ni alla kunde få priset! Ni hade underbara idéer allihop, och vinnaren är alltså helt slumpmässigt utvald. Trots det, kan jag ju dela med mig av Fröken Nilssons tema:

"Mitt största intresse jämte naglarna då är ju matlagning och var finns färgen i matlagningen jo bland grönsakerna! Så min kollektion hade fått temat "Grönsaker"! Tänk dej ett vitkålsfärgat (ljust,ljust grönt med skimmer i vitt), Paprikarött, Avokadosvart (svart jelly m gröna flakes), Blå Kongo (potatis) blå/lila, Rädiserosa...!"

Det skulle bli galet långt om jag skulle visa alla era idéer, men ni får jättegärna dela med er bland kommentarerna! Jag själv, jag hade nog valt att göra en kollektion antingen med temat Rocklåtar, eller favoritfilmerna Lord of The Rings, eller kanske mer aktuellt då: The Hobbit. Det fattas absolut tycker jag!

Tjipp,
Andrea6 comments:

 1. Woohoo! Grattis Fröken Nilsson! Och Andrea, jag kan knappt begripa att du äger en riktig hatt :D Jag skulle fått lägga lappar i en salladsskål (vilket jag hoppas få göra så småningom!)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha men såklart jag äger en hatt!
   Annars får man inte använda uttrycket "...annars ska jag äta upp min hatt!"

   Delete
 2. Grattis Annica!!! Gud vad kul....:-) Bra tema tycker jag!

  ReplyDelete
 3. Iiiih va kul!!!
  Nu har jag mailat dej :)
  Taaaack <3<3

  ReplyDelete
 4. Grattis till Fröken Nilsson. Måste ju säga att kollektionsideén låter riktigt kul.

  ReplyDelete