Sunday, April 14, 2013

New Arrivals: Haren & kråkan, hologram och så fiskfruns pärla!


Jag måste erkänna en sak: Det har varit lite glest med inlägg, eftersom jag inte bytt nagellack på drygt en vecka nu. Jag vet jag vet, det är ju bara helt åt skogen, inte sant? Jag har inte haft lust eller ork, men nu så ska jag allt sätta igång igen.

I fredags fick jag dessutom Jackpot i brevlådan! MASSOR med vackra lack, Hallelujah moment!

HITS - Dreamer, CrowsToes - Holly & Hellfire, Emily de Molly - When Planets Collide, HARE - Midsummer's Midnight, Jade - Velvet


De här första skönheterna köpte jag vid en sambeställning från Llarowe, som Sleepy Elin anordnade! Tack Elin!
LAYLA - Hologram: Misty Blush, Emerald Divine, Cloudy Violet, Shock Pink, Coffee Love. Mirror: Black as Ebony
Sedan kom det ett stort paket från Nailmail, med vackra Layla-lack! Fem helt gudomliga holos, och så ett Mirror effect-lack. Det blir spännande att se hur jag får till det på naglarna...

Butter London - Fishwife, KICKS - Gröna Lund, Sorbet Splash, Curacao Punch
I Nailmail-paketet kom även restnoterade Fishwife ifrån Butter London-beställningen, tjoho! Karin fick krångla en hel del för att kunna fixa hem det här lacket åt oss, så det tackar jag extra för! Dessutom kom tre färgglada Kicks-lack jag fyndade från just Karin, på begagnat-sidan i Nailmails shop.

Ozotic - 757, Glitter Gal - Red 3D Holo, Chanel - Black Pearl

Och slutligen, ett paket som innehöll både besvikelse och gudagåvor, haha! Det här är ett köp av Bea i USA, som sålde lack på en bytessida på Facebook. Jag kastade mig på tangentbordet för att snappa upp hennes två (förvisso likadana) röda linjära holos som länge stått högst på min önskelista! Det var bara det att hon råkade missförstå mig, eller något, så istället sålde hon det här rosa "757" till mig. Det blev alltså lite av en chock när jag öppnade paketet, haha! Jag skulle alltså ha det röda holot "518" men det var ju redan sålt så hon tänkte lite fel där... Vilken ofantlig tur då att jag slog till på att köpa båda de röda holos hon hade, trots att de är dupes. Nu fick jag ju åtminstone ett av dem: Glitter Gal - Red 3D Holo! Woop woop!

Sedan nämnde jag i förbifarten att det var synd att jag inte hade råd med en annan lemming hon sålde: Chanel - Black Pearl, som hon ville ha $17 för... Då erbjöd hon det till mig för $10 eftersom hon tyckte synd om mig som skulle betala så dyr frakt ända till Sverige! Det kunde jag inte tacka nej till, så nu har jag äntligen min Black Pearl!
I'm Captain Jack Sparrow, savvy? ;)Tjipp,
Andrea


9 comments:

 1. Visa oss Emily De Molly-lacket NUUUUUU!!!!

  ReplyDelete
 2. Det var så lite så! Det var faktiskt jätteskoj att samordna en beställning så det tror jag minsann jag kommer göra igen :)
  Och dina nya lack är fantastiska. Och jag vill se dem alla. When Planets Collide och Midsummer's Midnight först dock ;)

  ReplyDelete
 3. Härligt! Det var inte dåligt med lack!

  ReplyDelete
 4. Wow, så många vackra! Blir särskilt sugen på att se Jade Diamond och Hits Dreamer! :-D

  ReplyDelete
 5. Älskar haul-inlägg! Beställningen från Llarowe ser helt fantastisk ut :)

  ReplyDelete
 6. Vilken toppen haul! En massa fina lack ju :D

  ReplyDelete
 7. OMG så många vackra lack! Du måste vara i lackhimlen nu!:)

  ReplyDelete