Thursday, April 18, 2013

Nfu Oh - 64


Oops, det blev något fel (läs: Andrea klantade sig) så de övriga två inläggen med Nfu Oh-lack publicerades tydligen inte! Kommer nu, med lite mellanrum.

Det är som sagt foton som publicerades i Nailmailbladet #5, Nailmails webbtidning med trevlig läsning och info om de 3 nästkommande Månadens Märke. I maj så kommer just NfuOh vara märket man kan handla. Nu passar jag bara på att visa Er lacken jag fotograferade då! (och nej, Nailmail har inte bett om reklam eller så)

Det här är Nfu Oh's lilarosa holo #64. En oväntat unik rosa nyans, och det har fin holoeffekt. Holoserien är lite kända/ökända för att skilja sig ganska mycket i effekt, beroende på vilken "batch" det tillhör, alltså när det producerats. Det har varit starkare och mer linjära regnbågar i de här, tyvärr. Lacket jag visar nu är dock av lite nyare "årgång", och det är en väldigt bra effekt i det! 


Det här är två lager om jag minns rätt, och jag har också använt överlack på bilderna. Nfu Oh-lacken är inte de snällaste holos att måla med, men blir bra mycket bättre när man använder Aqua Base. Det är alltså special-baslacket för holografiska lack, det gör effekten extra fin och förenklar målningen. Jag använder det till alla mina holografiska lack för övrigt, istället för vanlig bas. Man får också tänka på att inte krångla för mycket: snabb hand, få drag med penseln, och inte allför lite lack. Då går det bra för mig!Tjipp,
Andrea


3 comments:

  1. Helt underbart! Sååå vacker flaska också...:-)

    ReplyDelete
  2. Vilka snygga bilder på ett snyggt lack!

    ReplyDelete
  3. Åh herregud vad fint! Första gången på länge jag blivit sugen på ett holo!

    ReplyDelete