Tuesday, April 9, 2013

BB Couture - Vampy Varnish


Här kommer foton som jag är lite sur på... De blev inte som jag ville, vägrar visa glittret rätt. Men nåja, vi kör! Det här är Vampy Varnish från BB Couture, och är skapat av bloggerskan Kelly(Vampy Varnish)! Hon skapade en hel kollektion, med många skönheter! Det här är dock bara mitt andra av dem. Jag vann detta hos Norway Nails, jag fick välja ett lack ur hennes BB Couture-sortiment, kul!


Glittret är i gulgrön-aktig färg, ett typiskt glitter för BB Couture. Det finns i många av deras lack. Jag gillar det skarpt! Basen är väldigt mättad svart och härlig, samtidigt som glittret inte drunknar alltför mycket. Det är väldigt vampigt mörkt, och så glammigt glittrigt i solen. Jag kände verkligen för svart när jag bar det här, så det satt som en smäck! Åh, goding där, mums mums...!


Det här täckte bra också! Två lager täckte helt, och så ett tjockt lager överlack för att få det slätt! Åh, vilken välkommen läckerbit i samlingen, fin vinst! (Jag valde inte exakt det här lacket, utan bad Wenche på Norway Nails att överraska med ett av tre. Alltså fick jag en liten överraskning trots allt, och jag är så nöjd så..! ;)




Tjipp,
Andrea




18 comments:

  1. Jag minns den kollektionen. Jag gillar Redwood Forest och Napa Valley Red väldigt mycket. Ska nog plocka fram dem igen trots mitt penselhat. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, Redwood Forest är det andra lacket jag har, otestat fy mig! Gör så, det finns klart pärlor!

      Delete
  2. Mmm så mörkt och läckert. Gillar det! :-)

    ReplyDelete
  3. Åh, vilket härligt lack. Svart funkar alltid.

    ReplyDelete
  4. Väldigt fint. Svart med glitter är alltid snyggt.

    ReplyDelete
  5. Jätte,jättesnyggt lack,och jag tycker du lyckats få till jättefina bilder :-D

    ReplyDelete
  6. Supertjusigt! Men kollektionen måste jag ha totalmissat, måste genast googla!

    ReplyDelete
  7. Fint! Ser inte så helsvart ut pga glittret. Ibland är man verkligen sugen på svart! :)

    ReplyDelete
  8. Det ser himla tjusigt ut! Jag har bara ett lack från Kellys kollektion, Napa Valley Red, som jag fått av vår fina Sminka. :-)

    ReplyDelete
  9. Snyggt, men det är rätt sällan jag känner sug efter svart, möjligtvis med undantag från svart holo:)

    ReplyDelete