Sunday, March 17, 2013

Darling Diva - Leprechaun's Gold


St. Patrick's Day ska vi ju fira med passande lack, och vad passar då bättre än skönheten Darling Diva - Leprechaun's Gold, skapad dagen till ära! Härligt passande namn inte sant? (Leprechauns)

Inomhus, naturligt ljus/ indoors, natural light
Det var inte alls lätt att göra det här lacket rättvisa! Det var ganska molnigt, så gnistret kommer inte fram och jag rekommenderar er att njuta av Sminkans underbara foton, för det förtjänar det här lacket! Vackert smått glitter trängs i en svagt grönfärgad bas. Glittret är i guld och grönt som ni ser, men det verkar dessutom prismatiskt och det är det som inte syns på mina bilder, jag får försöka igen i sommar eller så.... Men tro mig, ni borde verkligen ge Leprechaun's Gold en chans!
I kylen, försökte fånga lite gnister /In my fridge, trying to show sparkle
Jag matchar (i en knepig pose) med min klöver-tatuering. Den fyller nämligen 5 år just precis idag! Japp, den är gjord på St. Patrick's Day, haha! Därför är mitt mål att hinna visa er hela 5 lack, så håll i er...!


Jag älskar det här lacket, såklart! Det är grönt, det är prismatiskt, det har det här temat...! Tyvärr är formulan tjock och jobbig, men det anade jag redan eftersom alla mina Darling Diva är ungefär likadana. Alltså var jag redo, och hade i thinner (Seche Restore) vilket gjorde det mycket bättre. Det här är 3 lager och så 2 lager överlack, det torkade bra trots alla lager. Leprechaun's Gold är megavackert och knalligt! Köp!ENGLISH:
What better polish to celebrate St. Patrick's Day with, than Darling Diva - Leprechaun's Gold? This is beautiful, green and gold prismatic glitters packed in a slightly green tinted base. It's beauty was super hard to capture though, especially in the boring weather I had... Check out Sminkan's gorgeous photos too, this gem deserves that. I don't do it justice today, but I'll try again some day...
Anyhow, I just love Leprechaun's Gold! The formula was thick, but I already knew that since all my Darling Divas is like this, so I just added a bit of Seche Restore thinner. 3 coats and then 2 layers of top coat. Oh, this polish is saturated and super pretty! Trust me, You should try this!
I'm also showing off my clover-tattoo, since this very day is it's 5th birthday, haha! Therefore, I'll try to show You no less than 5 polishes today, hang on tight...! Cheers!Ett fantabulöst band som egentligen mestadels är från USA, men spelar grym irländsk-inspirerad musik:
This fantabulous band is really mostly  from US, but plays superb Irish-inspired music:

Tjipp,
Andrea

13 comments:

 1. Åhhh sååå himla vackert, ääääälskar ju grönt!!

  ReplyDelete
 2. Det här är så fint, funderade på att visa det här idag jag med men valet föll på Get Clover It sen istället. Sen måste jag ju bara fråga hur det kommer sig att du är så förtjust i St Patrick's Day, har du irlänskt ursprung? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, det är en bra fråga... nej jag är norsk och polsk faktiskt, haha! Men jag tror jag var irländare i mitt förra liv så att säga ;)
   Jag vet inte riktigt, jag bara har någon dragning till det! Har gillar klöver sen jag var liten också... Plus att tema är kul och grönt skönt!

   Delete
 3. Det var ju jättebra bilder! Det är ett himla fint lack, det är det! Snygg tatuering också.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tja de duger ju såklart, men dina...! suck! ;)
   Tack så mycket

   Delete
 4. Replies
  1. Det borde du, det är jättefint, i det där lilla slags glittret som finns i Seriously Serious.

   Delete
 5. Åh, varför klickade jag inte hem det här när jag shoppade hos darling Diva senast? Dumt av mig för det är ju verkligen hur snyggt som helst!

  ReplyDelete
 6. Den här skönheten ropar på mig!! Kanske finaste gröna ever!? I like din tattoo också.

  ReplyDelete
 7. Verkligen helt underbart vackert!!
  Väcker ett ha-begär om jag säger så ;)

  ReplyDelete