Friday, March 1, 2013

Holofredag: Layla - Coral Glam


Pöh, den här dagen blev inte som jag tänkt mig! Så mitt bidrag till veckans Holofredag blev sent, men bättre sent än aldrig, inte sant? Hoppas det, för annars får du blunda hårt för att undvika de här vackra flammorna! Det här är Layla - Coral Glam, en underbart linjär holografisk skönhet. Spana in årets första ordentliga solfoton, tagna lite halvt i blindo i ett hörn av balkongen.

Inomhus är såklart regnbågarna mycket lugnare. Det syns dock en jättefin effekt även då! Finare än vad som framgår på fotot. Framförallt är då Coral Glam en fin nude som inte känns så dassig/blek som liknande linjära holos kan göra. Det här är alltså bara inomhus vid fönster utan solsken, i elektriskt ljus blir det mer holo!


Jag älskar holoeffekten, jag är dessutom helnöjd med basfärgen. Namnet känns dock fel, det här är som sagt en "nude", inte särskilt korallfärgat. Det finns annat i sortimentet som passar bättre in på den beskrivningen. Fast namnet är också det sämsta med Coral Glam, för det är ett strålande lack! 3 lager som gled på helt utan problem, jag använde som vanligt specialbaslack för optimal bas till holos (jag har Aqua Base från NfuOh). Coral Glam torkade som de flesta linjära holos megasnabbt. Jag använder alltid överlack (Seche Vite) på Laylas holos, effekten försämras inte alls! Det kan annars hända med vissa linjära hololack...  *host*Glitter Gal*host*

Jag välkomnar starten på mars, en månad som direkt känns mer vårig med den här solen! Jag valde att visa Layla eftersom det nu är månadens märke hos Nailmail! Och nej, detta är ingen reklam som Nailmail bett mig om, utan jag vill ärligt tipsa om det här underbara märket! Vilket märke? Layla! Laaaaylaaa:
Tjipp,
Andrea


11 comments:

 1. Underbart! Vacker färg och härliga regnbågar! :-)
  Sååå fin låt! :-)

  ReplyDelete
 2. Mycket tjusigt! Alltid lika trevligt att titta in här.

  Beundrarinnan

  ReplyDelete
 3. Ja, det är ett underbart lack! Jag älskar det! Min favorit av laylorna tror jag.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah, så pass? :D
   Jag kan inte välja ut en favorit! Ska köpa på mig fler snart också, så får se om någon blir utkrönt favorit då!

   Delete
 4. Mycket mycket vackert och fina bilder dessutom. Jag älskar verkligen Laylas holografiska lack, de hör verkligen till favoriterna!

  ReplyDelete
 5. Regnbågarna är jättefina, men färgen är jag inte stormförtjust i.

  ReplyDelete