Saturday, March 16, 2013

Hare Polish - A Positive


(Sent inlägg, jag swatchade lack till morgondagens St. Patrik's Day!)

Det var flera som kommenterade Hare-lacket, när jag visade mina nya lack i torsdags. Ja JAG klagar då inte, jag visar det hemskt gärna! Är så glad över att äntligen ha tagit min "Hare-oskuld"!

Djuprosa jellybas, full med silverfärgade hexagon-glitter i vad jag tror är 3 storlekar. Det är alltså inte rött, utan mer rosa, lite som hallonsås! Det ser såsigt/syltigt/mumsigt ut, det är alldeles lagom genomskinligt för att man ska se allt glitter. Det ger djup till lacket och det känns komplext trots endast två färger. Det kanske kan, på håll, se lite ut som någon sjukdom som drabbat "vanliga rödmålade naglar", men på det bästa vis isåfall, haha! Det är precis som jag förväntat mig, helt enkelt: Unikt, lite lagom galet utan att ta all fokus, och vackert!


Jepp, jag tycker A Positive är underbart! Det är en bra formula måste jag säga, med tanke på att det är ett indielack som är fullt med grovt glitter. Alltså ganska snällt att måla med, trots allt. Det är ju lite knepigare att måla med än "vanliga" lack, men inte så farligt tjockt ändå. Visst, glittret vill alltid följa med utåt med penseln, men det gick ganska lätt att fördela. Det här är 3 lager, som ger jellykänsla och ännu är lite genomskinligt om man kikar noga/håller mot ljuset, men det dög jättebra för min del. Det funkade dessutom nästan med bara ett lager överlack, bara man inte är supernoga med släthet. Jag fyllde dock på med ett lager till innan fototagning (morgonen efter jag målat) för att få det helt slätt. Jag tokgillar't! Vad tycker du?ENGLISH: 
(Late post, been swatching for St. Patrick's Day tomorrow! It will be at least 4 posts with green polishes!)
This is my first Hare-polish, Iäm so happy! Finally I got to try this deep pink jelly. It's full of silver hex-glitters in what I think is three different sizes. It reminds me of raspberry-sauce, looks yummy! Perfectly sheer for all the glitters to shiner through. It looks so complex even though it's just two colours! Some might think it looks like som decease, but hey, in the best way possible then, haha! I'ts just as I imagined it: Unique, edgy without too much in-your-face, and just beautiful! 5 out of 5 Lemons, I love A Positive! Good formula too, considering it's indie and packed with large glitters. 3 coats, not too sheer for me, and it wasn't crazy thick to use. It was okay with just one coat of top coat, but for complete smoothness I used 2 coats. Love this! How about You? Cheers!IMORGON:
Det blir St. Paddy's-stämning här, med bara gröna sköna lack, minst 4 inlägg blir det!


A Positive ska väl påminna lite om blod, antar jag? Och U2 är ju irländare, så vi tjuvstartar lite:
A Positive is supposed to kind of resemble blood, right? And U2 is Irish, so let's start early:Tjipp,
Andrea22 comments:

 1. Supersnyggt! Helt ooootroligt vackert!!!!

  ReplyDelete
 2. På natten drömmer jag (tydligen) om OPI DS Sapphire men på dagen drömmer jag om mitt alldeles eget A Postitive från Hare :) Det är verkligen hur snyggt som helst! *kärlek*

  ReplyDelete
 3. Det där är ju heeeeeeeeeeeeeelt underbart!!! Sååå himla snyggt! VILL HA!!! Var är pengarna??? :-)

  ReplyDelete
 4. Awsome, men det får mig att tänka på U2's låt "Even Better Than the Real Thing" ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, hmmm menar du att fotona är bättre än lacket IRL, eller.... nåt helt annat? ^^

   Delete
 5. Mycket fina bilder på mitt favoritlack från Hare!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så mycket! Ja det är galet snyggt, jag tackar för inspirationen!

   Delete
 6. Knock knock, who's there? ;)
  A-positive är så fint, jag gillar det skarpt!

  ReplyDelete
 7. Underbart! Can't wait tills mina Hare landar i brevlådan.

  ReplyDelete
 8. Jösses var snyggt! Varför har jag inte klickat hem det här!

  ReplyDelete
 9. Snyggt lack, men tycker nog ändå bäst om U2 låten i det här inlägget.

  ReplyDelete