Friday, March 22, 2013

Holofredag: Urban Outfitters - Green Holo


Här kommer härligt soliga foton lagom till Holofredag! Det här vackra lacket med anonym flaska kommer från Urban Outfitters och heter Green Holo, rätt och slätt. Det såldes i USA och jag fick tag i det via snälla Maria(Gaming Nails)!

inomhus, naturligt ljus / indoors, natural light
Spana in de här regnbågarna! Det är himla fint även inomhus, men i det här solljuset blir det ju spektakulärt! Det heter Green Holo, det är dock en väldigt isig och ljus blågrön, lite silveraktig. Överlag föredrar jag mörkare holos med mättade färger, men sådana här regnbågar väger ju upp för det, och det ÄR en fin ljus mintgrön!


Åh ja, jag vet inte vad jag kan säga mer...! Kärlek! Stor och bulkig flaska tyvärr, snäppet rejälare än Glitter Gals största flaskor. Men äsch då, Green Holo är underbart och jag älskar det! Det betedde sig snällt ovanpå ett lager Aqua Base, det här är 3 lager som torkade supersnabbt (som väntat med sådana här linjära holos). Jag har också använt överlack här, och som ni ser är regnbågarna så gott som felfria! Mums!ENGLISH:
Sunny pics, ready for Holofredag(Holo Friday-theme)! This is an awesome Green Holo from Urban Outfitters, Maria at Gaming Nails helped me get it. Look at the spectacular rainbows in sunlight! It's called Green Holo, it's a icy, silvery blue green though. I tend to prefer the darker holos, but this is a great light mint green holo with superb rainbows! What not to love here? Maybe the bottle, since it's big and bulky... but hey! Green Holo is wonderful, I love it! Nice formula on top of Aqua Base, 3 coats that dried lightning fast. I also used top coat here, and the holo effect isn't changed from perfection! Yum! Cheers!
Och på tal om regnbågar, så är det här en väldigt vacker sång:
And speaking of rainbows, this is beautiful:Tjipp,
Andrea19 comments:

 1. Jäklar vad snyggt det är i flaskan! På naglarna med, i och för sig, men i flaskan ser det ju ut som något rent magiskt! Jag orkade inte be om ett CP av de här lacken för det gick rykten om att det CC Halo Hues i UO-flaskor och jag vet ju inte om det var sant eller ej men det stoppade mig alla fall. Kanske var dumt...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Supersnyggt!
   Man jaså säger du det? Hmm, vilket CC skulle detta vara då, Angel Wings? Kanske måste kolla upp det nångång...

   Delete
 2. Jäklar vilka najsiga regnbågar! Och färgen gillar jag verkligen! Detta är ett lack i min smak, I'd say!

  ReplyDelete
 3. Galet fint ju! Kan knappt bärga mig tills jag får sätta naglarna i mitt eget exemplar! :D

  ReplyDelete
 4. Jättesnyggt, och väldigt fina bilder av det!
  Jag har sett jämförelser på att UO-holosarna ska vara så gott som samma sak som Fnug's holosar... på tal om likheter :)

  ReplyDelete
 5. Jag är ju en total sucker för just hololack. SYKT fint!

  ReplyDelete