Friday, March 29, 2013

Skärtorsdag med OPI + Butter London

(This post is only in Swedish, sorry! I used OPI - Care to Danse? and later Butter London - Saucy Jack)


OBS: Det blev fel med tidsinställningen på det här inlägget, det skulle alltså publicerats igår! Ni får se det nu istället:

Idag är det Skärtorsdagen, och jag kan inte fatta att det redan är påsk..! Nåväl, som ni kanske vet så kallas den här dagen just Skärtorsdag för att Jesus på denna dag ska ha tvättat lärjungarnas fötter innan påskmåltiden.
"I romersk-katolska kyrkan är skärtorsdagen en reningsdag, varav ordet skärtorsdag är bildat. "Skär" kommer från ett fornsvenskt ord för 'ren', 'vacker', 'blank' eller 'klar', som också finns i förleden till ordet Skärseld" - Wikipedia


Så därför tänkte jag visa er ett av mina favoritlack när det gäller looken "naturliga/rena naglar" eller "Palette Cleanser". Det här är OPI - Care to Danse?


Care to Danse? är en mjukt lilatonat rosa jelly, det kallaste lacket ur OPI's kollektion New York City Ballet, som var 2012 års Soft Shades-kollektion (de släpper en Soft Shades varje år). Jag älskar det här lacket och brukar ha allt ifrån ett enda lager till 3-4 lager, och på fotona är det 3 tunna och så överlack. Det är min favorit som jag provat ur kollektionen. Den lila tonen är klädsam, neutraliserar den lite varmtonade nagelfärgen och ger naglarna ett extra rent intryck! Underbart lack!

Jag är sådär löjligt nöjd med mina naglar just nu, för de mår bättre än någonsin! Jag brukade aldrig få mina naglar att bli så här långa, de brukade bara flisa sig och bli svaga. Nu har jag tydligen hittat något som funkar, jag kommer berätta mer om min rutin senare i vår.


Nu ska jag även visa vad jag först tänker på när jag hör ordet "skär", och det är inte rosa... 
Observera att det endast är rött nagellack och inget annat, haha!Haha, det här är mumsiga Saucy Jack från Butter London, en favorit bland röda jellies!

Puss & kram, och GLAD PÅSK! ;)


Tjipp,
Andrea17 comments:

 1. Hu, så läskiga knivbilderna blev - men sjukt snygga!
  Jag funderar på att skaffa mig något Soft Shade-lack men jag har fortfarande inte bestämt mig vilket men Care To Dance? är och har länge varit ett av mina förstahandsval.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha tackar ;)
   Ja kör på! Jag tycker iaf det är himla fint.

   Delete
 2. Oh, vilka fina naglar du har. Nu blev jag redigt avis här. Ser fram emot när du delar med dig av dina rutiner. Blev lite chockad först när du visade blodbilden. ;) Hua.

  ReplyDelete
 3. GILLAR! bägge stilarna tilltalar mig massor; det ljuva rosa-lila som är sååååå snyggt (och underskattat tycker jag!) och så det maffiga blodröda. Två vinnarlack helt klart!

  ReplyDelete
 4. Superfina naglar verkligen.
  Huuuah vilka hemska bilder, men coolt...haha...:-)

  ReplyDelete
 5. Längtar efter att höra om din vårdrutin! Älskar såna inlägg!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vad kul att du säger det, man vet ju aldrig vad folk vill läsa om! :D

   Delete
 6. Haha, dom där bilderna var ju... trevliga!

  Care To Danse är superfint.

  ReplyDelete
 7. Jag förstår att du är nöjd med dina naglar, de är jättefina, fin form och längd och allt! Knivbilderna var faktiskt riktigt obehagliga, så du har verkligen lyckats med bildernas syfte :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så jättemycket!
   Hehehe, mission accomplished ;D

   Delete
 8. care to danse ser underbar ut på dig! Knivbilderna är ascoola!!

  ReplyDelete
 9. Hahaha, crazy little girl! ;)
  Ser framemot att få läsa om din nagelrutin. Mina naglar mår sämre än nånsin. Hjälp mig rädda dem!
  Puss på sig!

  ReplyDelete