Tuesday, March 5, 2013

Darling Diva - Seriously Serious

English version at the end!

Halloj! Jag har haft datorproblem så fick ta en liten ofrivillig paus. Jag hann med andra ord tyvärr inte vara med på Lindas Blå måndag igår, men jag har åtminstone foton till nästa måndag!

Som ni säkert minns så fick jag hem vackra lack från Darling Diva, och jag kunde inte bärga mig... Jag slängde mig på det lilagröna glittret Seriously Serious. Tyvärr insåg jag att jag inte skulle kunna få dagsljus till lacket, alltså är dessa foton rätt oskarpa... Jag får försöka göra lacket mer rättvisa en annan gång.

Seriously Serious består alltså av glitter, smått glitter i lila och i grönt. Jag trodde basen var mörk, men det är den egentligen inte, ändå blir intrycket relativt mörkt. Det är helt enkelt glittret som inte reflekterar ljuset just då. Det här lacket är jättevackert, jag önskar jag kunde få till att fånga gnistret!


Jag gillar det här massor, men bara på grund av färgerna. Formulan är nämligen hemsk att jobba med! Jag sänker dock inte betyget eftersom det är ett indielack, bestående av den vanliga, tjocka basen man använder för att hålla glittret från att sjunka till botten. Det är i alla fall en fin spridning på glittret,  och det är rikligt av det. Lacket täckte alltså på egen hand, med 3 lager. Det blir ganska tjockt på nageln, speciellt med 2 lager överlack för släthet, men inte så man inte står ut. Har man lite tid på sig, blir det fint!

Du kan få tag på Darling Diva via Etsy-shoppen, och Llarowe kommer snart också sälja märket!

ENGLISH:
Howdy! I'm back from a short break due to computer problems. Now, I'm also in English! ;)
Today I'm showing You below average (sorry!) photos of one of my new polishes from Darling Diva, Seriously Serious. A  glitterfest in purple and green, the jam packed base seemed dark toned but it's actually clear. It still covers well on its own, 3 coats for enough opacity. It gets quite thick on the nail, especially with the 2 coats of Seche Vite top coat, but it's acceptable. The formula is not... It's thick and goopy. However, I still give Seriously Serious 4 out of 5 Lemons. Being an indie brand, using this very compact suspension base for a reason (keeping the glitters afloat), I forgive the formula. Cheers!

Get this brand at their Etsy-shop, and it's also coming to Llarowe soon!


Och bara för att jag kollat på Supernatural idag: Här är "varje säsongsfinal"-låten, av Kansas!
And just because I've been watching Supernatural today: The "every season finale"-song, by Kansas!
Tjipp,
Andrea

12 comments:

 1. Såååå otroligt snyggt, synd att formulan är som den är.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, men många indies är ju tyvärr så här, det får man la ta! ;D

   Delete
 2. Var kan man köpa detta lack? Väldigt snyggt!!

  /Nilla

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh förlåt, det kunde jag ju skrivit upp, uppdaterar! :)
   Darling Diva finns i deras butik på Etsy och snart även hos Llarowe!

   Delete
 3. Det var ett riktigt snyggt lack, och fina bilder också!

  ReplyDelete
 4. Jag har den ovanpå svarta underkläder så slipper man flera lager. Läckert, och Johan tyckte det såg ut som rymden :P.

  ReplyDelete
 5. Så FANTASTISKT vackert! Vilken vacker färgkombo!

  ReplyDelete