Thursday, February 14, 2013

China Glaze - Pink-Rox-E


Så var Alla Hjärtans Dag över oss igen! ni vet, den där helt knasigt kommersiella romantik-smörjan, då man bara SKA köpa rosor, godishjärtan och annat dravel... Så rosa naglar ska det vara! ;)
Jag tänker dock visa några olika lack idag, det ni! Vi börjar med det här gulliga China Glaze-lacket från The Surf Collection 2007, Pink-Rox-E! Hela kollektionen innehöll smått vackert skimmer, i detta är det guldskimmer som inte ville komma fram för kameran. Det finns där, titta på hur det ser ut i flaskan!Åh, fining, men Pink-Rox-E är nästan FÖR söt, ovant på mina fingrar! Mycket gölligare än min vanliga stil, men jag gillar det. Däremot gillade jag inte formulan så mycket. Största problemet var dock att det var skirt, 3 lager täckte preciiis. Det hjälper väl antagligen skimret att synas bra... Skimret är fint, som sagt återkommande i kollektionen (som även innehåller det än mer kända Blk-Bila-Bong). Torktiden var väntad... lite över medel men funkade med Seche Vite.


 Den här är för min mamma, en favoritlåt. Älsk till mamsen! <3

 Tjipp,
Andrea

3 comments:

  1. Det här jag också hemmave. Har t.o.m. hela kollektionen. :) Sötnötigt värre!

    ReplyDelete
  2. Som du säger, nästan för sött. Jag föredrar lite skarpare rosa nyanser men ibland är en mjuk pastellig rosa som en skön ullig kofta. Man kan behöva det med ibland.

    ReplyDelete