Saturday, February 9, 2013

Illamasqua - Scorn


Ikväll ska jag på en spelning tillsammans med en vän. Så, trots allt det nya jag fick hem, kändes det rätt med ett svart lack! Inte vilket svart som helst, utan ett otestat matt: Scorn från Illamasqua!


Det är något speciellt med svarta lack! Det är rock n' roll OCH chict, och det jag alltid känner mig bekväm i! Dessutom, kolla in finishen på Scorn, sexy! Det här är såklart utan överlack, för annars skulle det ju bli som vilket (supersnyggt) blanksvart lack som helst...


Ja, det är väl ingen överraskning att jag tokgillar Scorn? Snygg finish men som alltså medför att överlack inte "kan" användas. Det torkar snabbt, men är dock rätt mjukt ett tag så det blev lite märken i det. Det här är 2 lager. Formulan var bra men något rinnig. Aningen tjock också, eller jag tror snarare det blir så eftersom det är ett matt lack som torkar snabbare. Man får alltså jobba rätt snabbt, det jämnar dock ut sig ganska snällt!  Som jag nämnt innan så vill gärna Illamasquas pensel få med sig lite väl mycket lack, så man får hålla lite koll. Ändå är detta ett galet snyggt och bra mattsvart lack!Jag ska på en liten Unplugged-spelning med Jay Smith, så tar denna låt som dessutom innehåller svärta ;)
Tjipp,
Andrea

13 comments:

 1. Så snyggt!!!
  måste verkligen se til att skaffa mig ett matt topplack!!
  Ha så kul ikväll :)

  ReplyDelete
 2. Snyggt som attan. Jay Smith? Jag har inte hört något om/från honom på evigheter så jag trodde nästan att han lagt av. :) Kul med spelning. Hoppas den blir bra.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja eller hur? Mjo han hade någon paus, sen ny skiva med sitt band och nu kör han tydligen lite solo igen och ska fixa soloskiva om jag fattat rätt. Teck det blir nog bra, älskar hans röst, och mysigt att umgås lite med gammal vän :)

   Delete
 3. Snyggt! Påminner om läder :) Verkligen passande dit du ska :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha ja det gör det ju faktiskt lite..! Yes kändes rätt ;)
   Även fast det inte direkt var på någon rockklubb det var, utan på en typ Sushi-restaurang haha! (som förvisso har lounge & bar på kvällen)

   Delete
 4. Det ser jättefint ut på dina bilder. Svart är underskattat. Man känner sig både rockig och elegant i svart.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack, och ja jag instämmer, det var det jag försökte få fram med mitt "både rock n' roll och chic" ^^

   Delete
 5. Wow, det här var det snyggaste matta lack jag sett.

  ReplyDelete
 6. Överraskande snyggt! Jag brukar inte falla för svarta lack, men det här var skitsnyggt på dig!

  ReplyDelete
 7. Wow va läckert! Lite gummikänsla över det!

  ReplyDelete